MNE   ENG

 

 

Baranka Export-Import Pejanović

Baranka - Upravna zgrada

 

 

BARANKA EXPORT-IMPORT PEJANOVIC je osnovana 1992. godine i do sada smo ostvarili uspješnu saradnju sa svim relevantnim malim i velikim građevinskim firmama u Crnoj Gori. Takođe sarađujemo sa velikim brojem najznačajnijih preduzeća i ustanova u Crnoj Gori.

 

Renomirana pozicija koju je firma stekla u višegodišnjem poslovanju na crnogorskom tržištu, posledica je dobre organizacije, brižljivo odabranih i stručnih saradnika.

 

Firmom upravlja generalni direktor koji je u svojstvu vlasnika. Trgovinom se bavi tim komercijalista koji je zadužen za nabavku i prodaju robe za maloprodaju i veleprodaju.

 

 

Baranka - Upravna zgrada

 

 

Preduzeće u svom vlasništvu posjeduje kancelarijsko poslovni prostor, veliki skladišni prostor 3000m2 na Staroj raskrsnici bb., maloprodajni objekat u ulici , Direktno sarađujemo sa više fabrika iz Srbije i inostranstva, što garantuje povoljnost uslova prodaje, kako za preduzetničke firme, tako i za individualne potrošače.

 

Naš magacin je opremljen viljuškarem, prevoznim sredstvima, raznim mašinama i alatima potrebnim za obavljanje naše djelatnosti. Ukoliko u magacinu nema proizvoda koje želite, nabavićemo ih i isporučiti Vam u dogovorenom roku.

 

 

Baranka - Prodajni prostor

 

U našem asortimanu nalazi se preko 3000 proizvoda

 

 

Partneri

 

 

Saznajte više o nama

 

 

 

 

Završeni poslovi

Pogledajte institucije, organe i preduzeća sa kojima smo uspješno sarađivali.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

www.periskop.me